Nieuws

MEDEDELING VAN DE KBDB INGEVOLGE DE VERGADERING VAN HET OVERLEGCOMITE VAN DE FEDERALE OVERHEID (24/03/2021) INZAKE COVID-19

MEDEDELING VAN DE KBDB INGEVOLGE DE VERGADERING VAN HET OVERLEGCOMITE VAN DE FEDERALE OVERHEID (24/03/2021) INZAKE COVID-19

In het kader van de bestrijdiging van de Covid-19 pandemie werden nieuwe maatregelen uitgevaardigd door de federale overheid.

De KBDB is actueel in onderhandeling met de kabinetten van de bevoegde federale ministers teneinde meer duidelijkheid te bekomen voor wat betreft het organiseren van de wedvluchten voor het komende weekend (27 & 28/03/2021).

Wij beseffen dat een duidelijke communicatie naar onze leden en onze verenigingen toe onontbeerlijk is maar hiervoor dienen wij uiteraard over officiële documenten van de bevoegde federale departementen te beschikken. Pas dan kunnen wij met een grust gemoed ons voorbereiden op de eerste vluchten van het sportseizoen 2021.

Wij vragen u dan ook om regelmatig onze website en onze Facebook pagina te consulteren. U zult begrijpen dat het nutteloos is om telefonisch contact op te nemen met de KBDB of vragen via e-mail naar de KBDB of zijn mandatarissen te richten tot zolang wij over geen officiële berichtgeving beschikken.

Wij verzoeken u dan ook nog een beetje geduld uit te oefenen en wij van onze kant beloven om zo vlug als mogelijk de genomen beslissingen van de federale overheidsdiensten te communiceren.

Hou het vooral veilig en gezond!

Met vriendelijke groeten.

De nationale voorzitter,
Pascal Bodengien.


Ons lokaal

Contact

Rekeningnummer Kanaalduif : BE78 0689 0890 5686
© 2024 Duivenbond Kanaalduif. Alle rechten voorbehouden