Nieuws

Lidkaart Bilzerse Fondclub & digitaal abonnement

Lidkaart Bilzerse Fondclub & digitaal abonnement

Beste, 

We hebben beslist om de lidkaart van de Bilzerse fondclub en abonnement van het resultaat samen te verkopen.

Jullie krijgen de lidkaart en het abonnement voor de prijs van 15 euro in plaats van 20 euro.

Jullie kunnen het abonnement en lidmaatschap verlengen door zo spoedig mogelijk 15 euro te storten op rekeningnummer: BE78 0689 0890 5686 Kanaalduif.

Vermelding : naam + voornaam en "Lidkaart Bilzerse Fondclub"..

Nog een fijn seizoen !

 

Vriendelijke groeten,

Het bestuur


Elektronisch betalen bij inkorvingen

Elektronisch betalen bij inkorvingen

Beste liefhebbers,

Als bestuur hebben we ervoor gekozen om met onmiddellijke ingang jullie de mogelijkheid aan te bieden om electronisch te betalen voor alle financiele transacties die plaats vinden in ons lokaal.  Dat kan gaan over het afrekeningen van kosten en poulages tijdens de inkorvingen, het aankopen van chipringen, het verteer in de kantine, enz....

Hiermee hopen we het leven voor iedereen een beetje aangenamer en eenvoudiger te maken zodat jullie niet steeds voldoende cash op zak hoeven te hebben, maar ook de bestuursleden hoeven bij afsluiten van de kas niet steeds met geld rond te zeulen en naar de bank te brengen.

Dit betekent echter niet dat er niet meer met cash geld mag betaald worden; we laten iedereen vrij in zijn/haar keuze omdat we ook beseffen dat (nog) niet iedere liefhebber graag met een bankkaart of gsm electronisch werkt en ook daarvoor hebben wel alle begrip.

Voor alle duidelijkheid : deze mogelijkheid om electronisch te kunnen betalen is gewoon een bijkomende optie die we graag willen promoten omwille van de voordelen, maar zeker niet verplichten.

Mochten er vragen hierrond zijn, meldt u gewoon bij ons en we helpen u graag verder.

Vriendelijke groeten,

Het bestuur


Website Kanaalduif terug beschikbaar

Website Kanaalduif terug beschikbaar

Beste liefhebber,

Sinds een dag of 10 kreeg u bij het proberen openen van onze website kanaalduif.be de melding dat deze site niet meer veilig was, en mogelijk kon leiden tot het hacken van uw gsm, laptop of computer en vreesde u wellicht dat u gevaar liep dat er persoonlijke informatie van u via die weg plaats zou kunnen vinden.  Deze melding was echter niet correct : het ging eerder om het ontbreken van de jaarlijkse certificatie die we door omstandigheden niet konden doorvoeren.

Intussen hebben zowel de webmaster van onze website, alsook zijn naaste familie en enkele andere website-experts ons alsnog kunnen helpen om die certificatie te re-activeren, waarvoor onze welgemeende dank.  Dit alles vond plaats in niet de meest vanzelfsprekende omstandigheden, maar deze mensen kweten zich met veel overgave van hun taak, en hebben ons daarmee een enorme dienst bewezen, zoniet stonden we bij aanvang van dit nieuwe seizoen voor de schier onmogelijke taak om snel-snel een nieuwe website in mekaar te boksen, wat zeker geen sinecure is.  Dus nogmaals een hele dikke merci aan allen die de voorbije dagen geholpen hebben om dit alsnog in orde te krijgen, we beseffen dat dit zeker niet evident was !

In alle geval kan elke gebruiker vanaf nu onze website opnieuw gebruiken en de meest recente uitslagen en informatie hier te raadplegen zonder zich zorgen te hoeven maken over de veiligheid van zijn/haar eigen gegevens.

Het spijt ons dat het zo is gelopen en dat we uw geduld even op de proef hebben gesteld, maar hopen alsnog iedere vroegere gebruiker snel terug voor ons te winnen !

Dank voor het begrip.

De voorzitter,

Johan

 

 


Info omtrent inkorving leervluchten Kanaalduif

Info omtrent inkorving leervluchten Kanaalduif

Beste

Op dagen dat er alleen inkorving is van een leervlucht en geen midweek zijn er de volgende afspraken:

1) Inkorving van 19u30 tot 20u30

2) Ons kantieneke zal op die dagen gesloten zijn. Liefhebbers worden uitgenodigd om Bij Jengske eentje te gaan drinken en een babbeltje te slaan. Je doet er onze hoofdsponsor zeker een plezier mee.
Ook op zondagvoormiddag zijn er steeds duivencollega's te vinden bij hem.

Vriendelijke groeten

Het Bestuur


Ons lokaal

Contact

Rekeningnummer Kanaalduif : BE78 0689 0890 5686
© 2024 Duivenbond Kanaalduif. Alle rechten voorbehouden