Nieuws

Bonnenverkoop Kanaalduif 2023 !

Bonnenverkoop Kanaalduif 2023 !

Beste liefhebber,

Zoals jullie zeker en vast onthouden hebben van het voorbije vluchtseizoen, spelen we gedurende het ganse seizoen tal van gratis prijzen uit, net zoals we ook blijven investeren in de accomodatie van ons lokaal en de verdere uitbouw van onze lokale duivenvereniging.

Al deze dingen moeten uiteraard bekostigd worden, en vermits we er de voorkeur aan geven om onze bankrekening op een aanvaardbaar saldo te houden en financieel gezond te blijven, organiseren we ook jaarlijks een bonnenverkoop t.v.v. ons lokaal.

Ook dit jaar hebben we weer dankzij gulle schenkingen opnieuw een heel mooi pakket aan bons kunnen samenstellen.  We zijn ervan overtuigd dat er voor iedereen wat wils tussen zal zitten.  De snelheidspelers, de mannen van de halve fond, evenals de fondliefhebbers vinden allemaal zeker hun gading in ons aanbod.  Twijfel dus niet, en neem zeker eens een kijkje op de website Duivenspel.be, om daarna een bod uit te brengen.  U kan ook rechtstreeks naar de bonnenverkoop gaan door te klikken op deze link : https://veilingen.duivenspel.be/nl-BE/bonverkopen/de-kanaalduif-bilzerse-fondclub-1643/

De verkoop zal online starten op maandag 4 december om 18:00h, en loopt door tot donderdag 14 december 21:30h.  De dag nadien - op vrijdag 15 december - bestaat er nog de mogelijkheid om het bestaande online-bod nog te overtreffen via een finale zaalverkoop.

Bij een aantal bons hebben liefhebbers ons een duif ter plaatse beloofd.  Deze duiven zullen te bezichtigen zijn op zondag 10 december van 10:30h tot 12:00h in Cafe Jengske (St.-Jozefstraat 3 - Bilzen), dus kom gerust een kijkje nemen.

We doen hierbij een warme oproep om ons lokaal te steunen tijdens deze bonnenverkoop.  Dit is mogelijkerwijze een prachtige gelegenheid om uzelf een vervroegd kerstgeschenk te bezorgen !

We danken alle schenkers van harte, en kijken uit naar een mooi verloop.  

Het bestuur


Ons lokaal

Contact

Rekeningnummer Kanaalduif : BE78 0689 0890 5686
© 2024 Duivenbond Kanaalduif. Alle rechten voorbehouden