Nieuws

Info i.v.m. (selecties) Olympiade-duiven 2024 in Maastricht

Info i.v.m. (selecties) Olympiade-duiven 2024 in Maastricht

Beste liefhebbers,

Onlangs ontvingen we meer details omtrent de voorschriften voor de selectie-proeven ivm de komende Duiven-olympiade in Maastricht eind januari 2024.

De volgende info is ook terug te vinden in de website van de KBDB, maar toch wilden we jullie via deze weg proberen aan te moedigen om te checken naar persoonlijke deelname-mogelijkheden aan de pre-selecties voor de komende Olympiade die bij manier van spreken naast onze deur plaats zal vinden.  De meesten van ons kennen echter de voorwaarden tot deelname niet, vandaar dat we u graag verwijzen naar de nodige aanwijzigingen die men kan terugvinden door hier te klikken.

Verder verwijzen we graag naar het programma van de BCK-keuringen van dit seizoen die aan de Olympiade vooraf gaan. Hier staat ook het reglement in beschreven waaraan de liefhebbers moeten voldoen om deel te nemen aan deze tentoonstellingen. Op al deze tentoonstellingen kunnen de liefhebbers deelnemen met hun “kandidaat Olympiade duiven”. Meer gedetailleerde info hieromtrent vindt u door hier te klikken.  Let op : om deel te kunnen nemen aan de finale moeten de duiven minstens aan één BCK keuring hebben deelgenomen.  

We verwijzen ook graag naar de officiele website van de Olympiade-organisatie : https://www.olympiade2024.nl/

Iedereen veel succes gewenst !

Het bestuur


Ons lokaal

Contact

Rekeningnummer Kanaalduif : BE78 0689 0890 5686
© 2024 Duivenbond Kanaalduif. Alle rechten voorbehouden