Nieuws

BELANGRIJKE INFO : Richtlijnen Nanteuil KOTK

BELANGRIJKE INFO : Richtlijnen Nanteuil KOTK

Beste liefhebbers,

Hieronder vindt u  de richtlijnen voor de vlucht uit SOURDUN van KOTK.  Neem deze aub zeker door indien u van plan bent duiven in te korven voor deze speciale vlucht !

Voorts dient u gebruik te maken van de provinciale poelbrief die u kunt afdrukken door te klikken op deze link.  Op deze poelbrief moeten de "B"-markeringen aangeduid worden.

 

 

Richtlijnen van de inrichters :

1995-2022 28 jaar Limburgse duivenvluchten steunen 

Kom op tegen kanker

Secr : Jean Hulshagen Klaproosstr.7 3560 Lummen tel:  0476/211849

e-mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

 

Inkorving vlucht in het kader van Kom op tegen kanker donderdag 3 augustus voor Nanteuil, lossing voorzien op zaterdag 5 augustus.

Er zijn 4 reeksen voorzien : oude+jaarse verplichte hoofdwedstrijd, dubbeling oude duiven, dubbeling jaarduiven, verplichtend  jonge duiven. Geen portduiven !

Snelste oude duif en snelste jaarduif (op provinciale uitslag oud+jaar) en snelste jonge duif (provinciale uitslag) winnen een trofee.  De snelste duif van het ganse lot wint ook een etentje voor 4 personen in brasserie-restaurant Winning-Bovy (Zolder)..

De gratis prijzen worden verdeeld in de reeks oude en jaarse duiven samen en de reeks jonge duiven en dat volgens de klassering in de 4 gewesten.

 

Eén liefhebber kan slechts één gratis prijs winnen . Hoogste prijs is1000 €, 2de hoogste TV, 3de hoogste naturaprijs Wara.

Snelste duif reeks oud+jaar wint TV, 2de snelste duif ook TV, 3de snelste een naturaprijs Wara

Snelste jonge duif per gewest wint 1000 € en 2de snelste naturaprijs Wara.

U moet op de provinciale poelbrief aanduiden welke duiven vliegen voor de gratis prijzen door een B te zetten voor het nummer op de poelbrief.  De ringnummers vermelden is niet verplichtend alleen liefhebbers die met klok en gummi spelen dienen dit te doen.

 

Hoe kan u dit aanduiden ?

Op de provinciale poelbrief oude en jaarse samen maximum 10 bons (10xB) op de eerste tien ingekorfde duiven, mogen oude of jaarse zijn, en de eerste 10 jonge duiven dient u in totaal 20 bons Jans af te geven als u alle duiven wil zetten voor de gratis prijzen. Dus 20 keer B zetten op de provinciale poelbrieven.

U kan alleen een B zetten op de verplichte hoofdwedstrijden oude+jaarse samen en jonge duiven. Geen B op de dubbelingen oude duiven of de dubbeling jaarduiven.

De gratis prijzen worden verdeeld per reeks door de rangschikker opgemaakt op voorwaarde dat er een B staat op de poelbrief.

Indien er geen B staat vermeld, kan u GEEN prijs winnen ook al hebt u bons afgegeven omdat het voor de organisatie niet mogelijk is te weten voor  welke duiven oude/jaarse of jongen de meegegeven bons zijn bedoeld.

Dank voor uw deelname,

KOTK2023

 


Ons lokaal

Contact

Rekeningnummer Kanaalduif : BE78 0689 0890 5686
© 2024 Duivenbond Kanaalduif. Alle rechten voorbehouden