Nieuws

Mededeling : overlijden oud-voorzitter Kanaalduif Dhr. Peters Pierre

Mededeling : overlijden oud-voorzitter Kanaalduif Dhr. Peters Pierre

Met heel veel droefheid in ons hart, maar tevens met minstens evenveel dankbaarheid nemen we afscheid van onze oud-voorzitter, sportief lid en vriend van De Kanaalduif.

Pierre werd geboren op 18 februari 1941 te Kleine-Spouwen, en was gedurende tal van jaren aan het hoofd van onze club als een voorzitter waarop onze leden altijd konden rekenen.  Steeds met veel liefde voor de sport en met respect voor de liefhebber heeft hij zich gedurende die tijd van zijn taken gekweten tesamen met zijn beste vrienden, waaronder ex-lokaalhouder en ex-secretaris wijlen Julien Souverijns in het lokaal Hartenberg te Eigenbilzen.

Toen bleek dat de Hartenberg niet langer dienst kon doen als lokaal, vond Pierre dat de tijd gekomen was om de fakkel door te geven aan een nieuwe generatie, die met veel dank voor het vroegere geleverde werk van Pierre, zijn taken en verantwoordelijkheden graag heeft overgenomen.  Hijzelf bleef verder nog tal van jaren aktief als sportief spelend lid in onze maatschappij.

De voorbije jaren begon echter zijn gezondheidstoestand hem te dwingen om een versnelling terug te schakelen, en zich op zijn gezin en herstel te concentreren.  Helaas heeft hij op zondag 2 oktober 2022 afscheid van ons allen moeten nemen.

Uit respect voor alles wat onze geliefde ex-voorzitter voor onze lokale duivenmaatschappij betekent heeft, roepen we vriendelijk op de bijgevoegde rouwbrief door te nemen en indien mogelijk aanwezig te zijn bij één of beide afscheidsgelegenheden.  Klik hier om de rouwbrief in te kijken.

Er is gelegenheid om een laatste groet te brengen aan Pierre op vrijdag 7 oktober 2022 tijdens de begroeting tussen 19:00h en 20:00h in het uitvaartcentrum Matheï Bilzen (Hasseltsestraat 2 te Bilzen) en de afscheidsplechtigheid vindt plaats op dezelfde lokatie op zaterdag 8 oktober 2022 om 10:30h (samenkomst om 10:15h).  Na de crematie krijgt de urne een plaatsje in het urneveld van de begraafplaats te Eigenbilzen. 

We wensen via deze weg in eerste instantie zijn echtgenote en gezin, alsook de rest van zijn familie en vrienden heel veel sterkte toe bij dit verlies...  Onze oprechte deelneming.

RIP, beste Pierre, rust nu maar zacht, en weet dat we je gaan missen in onze club ...

 


Ons lokaal

Contact

Rekeningnummer Kanaalduif : BE78 0689 0890 5686
© 2024 Duivenbond Kanaalduif. Alle rechten voorbehouden