Nieuws

Bericht van de organisatie Duivenvlucht "Kom Op Tegen Kanker"

Bericht van de organisatie Duivenvlucht "Kom Op Tegen Kanker"

Hieronderstaande info werd ons door de organisatie achter de jaarlijkse duivenvlucht t.v.v. Kom Op Tegen Kanker, en gevraagd dit met jullie te delen :

 

Beste liefhebber,

Zoals u in de hoofding van dit schrijven kan lezen wordt in 2022 de duivenvlucht ten voordele van “Kom op tegen kanker” voor de 27ste keer georganiseerd.

Op 6 augustus 2022 is het weer zover en hebben we gevraagd aan de KBDB om opnieuw op de onze vertrouwde plaats te Sezanne te mogen lossen.

We hopen weer op een mooi aantal duiven en rekenen opnieuw op een massale deelname van de Limburgse liefhebbers.

Zonder de inzet en de hulp uit de maatschappijen is deze organisatie niet mogelijk en zonder de steun van de sponsors kunnen we niet dat groot bedrag overmaken aan de actie KOTK en tegelijk toch nog een hele resem aan prijzen weggeven.

Aangezien we opnieuw kunnen rekenen op dezelfde steun kunnen we ook weer voor meer dan 7000 € aan prijzen weggeven aan de verschillende liefhebbers-winnaars in de gewesten.

Onze trouwe hoofdsponsors zijn en blijven Maalderij JO en EDMOND JANS uit de Langenakkerstraat 31 te Wellen, als verdeler van de Beyers duivenvoeders en talrijke bijproducten geven zij elk jaar een massa aan prijzen aan de aanwezigen op de slotavond.

Bij elke aankoop van een zak duivenvoer bij Jo en Edmond Jans krijgt u een deelnamebon. Per deelnamebon kan u telkens één duif inschrijven voor de gratis prijzen (max 10 oude+jaarse, max 10 jonge duiven). Hebt u meer bons dan kan u deze inleveren op de slotavond en ontvangt u een pakket Beyers naar waarde.

De actie start op 1 februari 2022, u ontvangt bij elke aankoop van een zak duivenvoer Beyers Jans een inschrijvingsbon, de actie loopt tot 14 oktober 2022, de dag van de slotavond.

Adres : Langenakkerstraat 31 3830 Wellen

Levering aan huis mogelijk vanaf 500 kg (spreek samen met vrienden af)

Telefoon : 011/376155  of 0473/696717

Maak er een mooi duivenseizoen 2022 van !


Ons lokaal

Contact

Rekeningnummer Kanaalduif : BE78 0689 0890 5686
© 2024 Duivenbond Kanaalduif. Alle rechten voorbehouden